nieuws

08-08-2022

Nieuwe licentiehouders

Join(t)Forces heeft twee nieuwe licentiehouders erbij! Welkom Fysiotherapie Langeveld en We Do Care. We Do Care zal Join(t)Forces gaan introduceren in de regio Nijmegen. Fysio Langeveld zal dit doen in de regio Mariaparochie.

 

Ga naar www.fysiolangeveld.nl of www.wedocare.nl voor meer informatie over deze nieuwe licentiehouders.

17-06-2022

Join(t)Forces bij Lekker Fit!

Op 16 juni was Join(t)Forces aanwezig bij de themadag van Lekker Fit!. Namens Join(t)Forces was Lisa aanwezig om gymleraren te vertellen over het herkennen en voorkomen van knieblessures bij kinderen. Juist door met deze enthousiaste groep bewegingsspecialisten in gesprek te gaan over de rol die zij kunnen spelen bij het voorkomen van blessures bij jonge kinderen, hoopt Join(t)Forces steeds meer kinderen te kunnen behoeden voor (zware) knieblessures. Door met elkaar kennis en ervaring te delen over het voorkomen van blessures op jonge leeftijd, hoopt Join(t)Forces dat steeds meer trainers, coaches, ouders, fysiotherapeuten en gymleraren het nut en de noodzaak inzien van blessurepreventie.

04-04-2022

Join(t)Forces in Italië

Join(t)Forces in Italië

Afgelopen week is Join(t)Forces op bezoek geweest bij Tecnobody in Bergamo. Tecnobody is de leverancier van de D-Wall, hightech apparatuur waarmee Join(t)Forces het testprotocol wil optimaliseren. De D-wall maakt het mogelijk een 3D opname te maken van de drop vertical jump test. Met deze apparatuur is het mogelijk steeds dichter in de buurt te komen van de gouden test standaard en daarmee testen nog betrouwbaarder te maken.

21-09-2020

Audit gehaald!

Audit gehaald!

Op 21 september heeft Join(t)Forces de ISO 9001:2015 audit gehaald!

21-02-2019

Cursus Preventie Knieletsel

Cursus Preventie Knieletsel

Dinsdag 9 april 2019 is er een nieuwe curcus Preventie Knieletsel bij Spomed.

Ben of ken jij een (sport)fysiotherapeut, trainer of leraar/student lichamelijke opvoeding met interesse in het voorkomen van knieblessures?

Schrijf je dan in via deze link

31-10-2018

Join(t)Forces bij HC Schiedam

Join(t)Forces bij HC Schiedam

Join(t)Forces is deze week aanwezig geweest bij hockeyvereniging HC Schiedam om kinderen te screenen op een verhoogd risico op het oplopen van een blessure.

Is dit ook iets voor jullie vereniging, neem dan via deze link contact met ons op.

 

26-10-2018

Nieuwe krant JForces!

Nieuwe krant JForces!

Deze week is de derde krant van Join(t)Forces gepubliceerd!

In de krant staan onder andere Dr. Heijboer over het herstel van kruisbandletsel en een interview met van één van de Join(t)Forces praktijken over hun ervaringen.

 

Lees hier de volledige krant!

28-08-2018

Joint(t)Forces bij R.H.V. Leonidas

Joint(t)Forces bij R.H.V. Leonidas

Vorige week waren wij aanwezig bij Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas om diverse teams te screenen middels de Join(t)Forces testen.

Dit is een evidence based test ontwikkeld in de Verenigde Staten, aan de hand waarvan bij een kind / speelster een risicometing verricht kan worden.

12-06-2018

AVG

Zoals iedereen weet zijn er nieuwe strengere regels rondom de privacy-wetgeving.

Met dit bericht wil het Join(t)Forces team jullie laten weten, dat wij met juristen in overleg zijn en hier op korte termijn invulling aan geven.

Wij houden jullie hiervan op de hoogte!


Met vriendelijke groet,


Team Join(t)Forces

 

 
31-05-2018

Cursus knieletsel preventie

Cursus knieletsel preventie

Op dinsdag 9 oktober 2018 vindt een nieuwe curcus knieletsel preventie plaats bij Spomed.

Ben of ken jij een (sport)fysiotherapeut, trainer of leraar/student lichamelijke opvoeding met interesse in het voorkomen van knieblessures?

Schrijf je dan in via deze link.

page loading