nieuws archief 2015

24-11-2015
SMC Amsterdam en Almere werken nu ook met JF!
SMC Amsterdam en Almere werken nu ook met JF!

Sport Medisch Centrum Almere en Sport Medisch Centrum Amsterdam gaan binnenkort ook gebruik van ons Join(t)Forces programma. 

05-11-2015
Join(t)Forces bij Ortho Expert Symposium
Join(t)Forces bij Ortho Expert Symposium

Op 17 november 2015 geeft JF op het Ortho Expert Symposium tekst en uitleg over testen en meten en het trainings interventie programma van Join(t)Forces.


05-11-2015
JF naar Ohio - USA
JF naar Ohio - USA

Op 31 oktober 2015 is Spomed afgereisd naar Ohio voor een update en afstemming van het Join(t)Forces programma. Zij hadden daar een bespreking met prof. Tim Hewitt en dr. Greg Myer.

05-06-2015
Meeting JF en prof. Tim Hewitt
Meeting JF en prof. Tim Hewitt

Op 22 mei 2015 tijdens het lustrum congres van NVA in Noordwijk had JF een meeting met prof. Tim Hewitt.

Hij volgt het JF programma op de voet en was zeer enthousiast over de voortgang en inhoud van het preventie programma van Join(t)Forces.

30-04-2015
Interview met Naomi van As
Interview met Naomi van As

Join(t) Forces ambassadrice Naomi van As wordt geïnterviewd door twee voorste kruisband revalidatie patiënten van Fysioplein.

Bekijk hier het interview.

17-04-2015
JF houdt 19 april voordracht bij Hockeer
JF houdt 19 april voordracht bij Hockeer

Join(t)Forces houdt zondag 19 april voordracht bij hockeyclub Hockeer.

Voor meer info zie: www.hockeer.nl

16-03-2015
Macey de Ruiter loopt wederom knieblessure op
Macey de Ruiter loopt wederom knieblessure op

Bericht van hockey.nl

 

Macey de Ruiter is zondag in het thuisduel tegen hdm (2-0) geblesseerd uitgevallen met een knieblessure. Volgens de eerste berichten zou de speelster van Laren de kruisbanden van haar rechterknie hebben gescheurd.

In juni 2013 scheurde ze de kruisbanden van haar linkerknie. Het duurde toen acht maanden tot ze weer binnen de lijnen stond. (Marco van Nugteren/@mvn90)

Foto: KNHB/Koen Suyk

12-03-2015
Belangrijk bericht!

Geachte medewerkers, gebruikers en geïnteresseerden van Join(t)Forces ,     

 

Allereerst zijn wij verheugd u te kunnen melden dat steeds meer sportverenigingen de Join(t)Forces preventie module aan het implementeren zijn. Al 7 hockeyverenigingen zijn gestart, een aantal verenigingen zijn bezig met implementatie en de evaluaties van de sportverenigingen waar de module al langer plaatsvindt zijn zeer positief.


Wij voelen de behoefte om u duidelijkheid te verschaffen over de werkzaamheden van Join(t)Forces naar aanleiding van mededelingen in de pers over onterechte fysiotherapie declaraties door praktijken die diensten aanbieden bij sportverenigingen.

 

Zoals bij u bekend verzorgt Join(t)Forces een trainingsprogramma als warming-up ter preventie van (knie)-blessures bij kinderen. Blessures die een grote sociaal maatschappelijke impact kunnen hebben en met dit programma fors kunnen worden gereduceerd.

Join(t)Forces is geen fysiotherapie. Over implementatie van het preventie programma heeft Join(t)Forces werkafspraken bij sportverenigingen. Join(t)Forces declareert niets bij de zorgverzekeraar.

 

Alleen bij individuele bijzonderheden en vanzelfsprekend alleen in samenspraak met ouders en/of huisarts wordt op indicatie een analyse of zorgtraject geadviseerd bij een gecertificeerde fysiotherapie instelling. Dit vindt dan alleen plaats in een regulier zorgtraject in de fysiotherapiepraktijk en niet bij verenigingen en niet door Join(t)Forces.

 

met vriendelijke groet, Join(t)Forces

01-02-2015
Rehabilitation of a knee dislocation
Rehabilitation of a knee dislocation

Voordracht over 'Rehabilitation of a knee dislocation' op het European congress of trauma & emergency surgery. Deze wordt gehouden van 10 t/m 12 mei in Amsterdam. Zie voor meer info: ESTES.

01-02-2015
Presentatie preventie van knieletsels
Presentatie preventie van knieletsels

Dr. Thomas Patt, Orthopedium Delft en Joris Buitendijk, fysiotherapeut Spomed houden 5 februari 2015 presentatie: Joint Forces, preventie van knieletsel in MECC Maastricht.